BESPONCO - SANDRA VANDENBERG
MAASMECHELEN • Aromatherapie is een holistische therapie, die oog heeft voor lichaam en geest, gedachten en emoties en die de hele gezondheid en het welbevinden van cliënten bevordert. Het zelfgenezend karakter wordt ondersteund en versterkt.

Aromatherapie werkt op mentaal en emotioneel vlak door de geur van de olie en op fysiek vlak door de specifieke chemische samenstelling van de essentiële olie.
Ze kan ingezet worden bij:
•lichamelijke klachten: o.a. slapeloosheid, huidproblemen, maag- en darmproblemen, pijnklachten in spieren en gewrichten, reumatische klachten, hormonale klachten, pijnlijke maandstonden, migraine, wondheling, verkoudheid, brand- en schaafwonden, …
•Emotionele en mentale klachten: o.a. burn-out, depressie, verdriet, onzekerheid, faalangst, concentratieproblemen, ADD/ADHD, rusteloosheid, emotioneel welzijn, angsten, stress en spanningen, opvliegendheid …

Er wordt eerst een intakegesprek afgenomen met uitgebreide anamnese en bespreking van de verwachtingen en wensen van de cliënt.

Een duidelijke beschrijving van het klachtenpatroon met aandacht voor het type pijn, voor recente en oude blessures, sportbeoefening en medicijngebruik zal zorgen voor een totaalbeeld van de cliënt.

Er wordt GEEN diagnose gesteld! Hiervoor moet je bij een arts gaan. Op basis van een diagnose die door een arts gesteld is, kan de aromatherapie nog specifieker op de problematiek afgesteld worden.

Iedere cliënt is uniek… dit komt onder andere door zijn unieke levensgeschiedenis. Het fysieke aspect, emotionele, mentale en energetisch aspect worden in beeld gebracht en daardoor kan een therapie op maat van de cliënt opgesteld worden.

De producten wordt door mezelf samengesteld en zijn 100% natuurlijk. Hierdoor wordt het advies steeds afgestemd op de noden en behoeften van de cliënt.

Het intakegesprek alsook de opvolgconsulten kunnen aan huis doorgaan.
mail ons
0032.499 16 63 90
rijksweg 36
3630 Maasmechelen
breng me hierheen