HET ELEMENT - ACUPUNCTUUR
ALPHEN AAN DEN RIJN • Het Element is een artsenpraktijk voor Algemene en Complementaire Geneeskunde en Medische Acupunctuur, gevestigd in Alphen aan den Rijn. De praktijk wordt gevoerd door Fred en Karin Pennock.

Fred is acupunctuurarts en NAAV geregistreerd (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging). Met bijna 30 jaar ervaring mag hij zich ervaren en deskundig noemen.

Karin is praktijkondersteuner, geeft diverse massages, onder andere voetreflexmassage, cursussen babymassage en begeleidt gewichtsbeheersing (zie ook aanvullende therapie).

De filosofie van de praktijk berust op de principes van de Traditionele Chinese Geneeswijzen, dit in combinatie met de westers medische diagnostiek en behandeling. De nadruk ligt op preventie. Naast Klassieke- en Electro-Acupunctuur maken wij gebruik van meerdere behandelvormen, waaronder: Homeopathie, Fytotherapie, Orthomoleculaire therapie.

De meerwaarde bij Het Element is de persoonlijke uitleg en duiding op basis van de 4 Elementen, vuur, lucht, water en aarde.
Holterberg 1A
2402 ZA Alphen aan den Rijn, Nederland
breng me hierheen