LIGHTNESS IN BEING
ALKEN • LIGHTNESS IN BEING - ENERGETISCH LICHAAMSWERK & MASSAGES
ALKEN• SHIATSU of drukpuntmassage vindt zijn oorsprong in de traditionele oosterse geneeskunde. Het lichaam wordt gevoed vanuit energiebanen of meridianen en met de duim, handpalm, elleboog, knie of voet wordt druk uitgeoefend op de tsubo’s (drukpunten). Door die druk wordt de energiestroom in de meridianen beïnvloed waardoor blokkades oplossen. De energie stroomt veel vrijer en het lichaam hervindt zijn evenwicht of creëert een nieuw evenwicht!

Shiatsu bestrijdt geen symptomen, maar stimuleert de zelfgenezende kracht van het lichaam zodat ziekte geen kans krijgt om zich te manifesteren! Achter iedere 'zichtbare' klacht houdt een andere klacht zich verborgen. Juist het herstellen van het contact met deze dieper gelegen gekwetstheid, en het balanceren van deze twee complementaire energiestromen, is de aanzet naar genezing. Stretchings en gewrichtsrotaties vergroten de mobiliteit en soepelheid van het lichaam en ontlasten stresspunten. Een drukpuntmassage gebeurt bovenop de kleding. Trek daarom makkelijk zittende kleding aan.

STEMVORKEN laten een soms als te pijnlijk ervaren shiatsubehandeling (bv. bij CVS, fybromyalgie of diepa spanningen) evolueren naar 'SONOPUNCTUUR'. Zonder pijnlijke druk zinderen de sterk aardende frequenties je meridianen open waar nodig, en mensen ervaren dit als een zalig vibrationeel 'bad'.
www.lightnessinbeing.be
Grootstraat 198
3570 Alken
breng me hierheen