OHASHIATSU IN AMSTERDAM
AMSTERDAM • De opleiding Ohashiatsu® is een internationale opleiding die in meer dan 30 locaties in Europa en de VS wordt aangeboden. Het curriculum werd ontwikkeld door Ohashi Sensei en kan uitsluitend worden gevolgd bij door hem bevoegde docenten. In elk land en op elke locatie wordt les gegeven volgens dit curriculum.

De opleiding omvat in totaal zes niveau’s of cursussen: Beginners-I, Beginners-II, Intermediate-I en -II en Gevorderden-I en -II. Elke cursus beslaat in totaal 30 lesuren die zijn onderverdeeld over twee weekenden à 15 uur. Elke cursus kan afzonderlijk worden gevolgd, of als onderdeel van de opleiding. Nieuwe cursisten ontvangen een studentenkaart die na afloop van een cursus door de docent wordt ondertekend als bewijs van deelname. Pas met een volledig ingevulde studentenkaart kan men opgaan voor de Gevorderden-II cursus. Na afloop van deze laatste cursus ontvangt men een diploma.

De opleiding is bedoeld zowel voor mensen die zich willen bekwamen in Shiatsu als Oosterse geneeswijze in het algemeen en Ohashiatsu® in het bijzonder, als ook voor therapeuten die hun kennis willen uitbreiden en nieuwe inspiratie willen opdoen.

Met de opleiding kan worden begonnen zodra men zich inschrijft voor een van de Beginners-I cursussen. Als enige bevoegde Ohashiatsu® docente in Amsterdam zullen deze door mij meerdere keren per jaar worden aangeboden. Voor de Intermediate-I en -II cursussen zal een Certified Ohashiatsu® Instructor (C.O.I.) als gastdocent naar Amsterdam worden uitgenodigd. De cursus Gevorderden-I zal bij een Senior C.O.I. moeten worden gevolgd. De 10-daagse diplomacursus Gevorderden-II wordt uitsluitend door Ohashi Sensei persoonlijk onderwezen, meestal in Frankrijk of Italië.
Domselaerstraat 26
1093 MA Amsterdam, Nederland
breng me hierheen