PRAKTIJK VOOR OSTEOPATHIE EN KINDEROSTEOPATHIE DAENENS
DAMME • De groepspraktijk voor Osteopathie en Kinderosteopathie is gelegen in het hartje van Sijsele sinds 2005. Deze werd opgericht door Anne-Sophie Daenens.

Ondertussen is de praktijk gegroeid en werken we met een jong en dynamisch team van 3 gediplomeerde osteopaten. Vanaf juli 2015 komt er een 4e osteopaat bij.

Iedere osteopaat gaat zijn eigen weg en specialiseert zich volgens eigen interesses. Zo zijn Anne-Sophie en Nathalie gediplomeerde kinderosteopaten die vooral baby's, kinderen en zwangere vrouwen behandelen.Arne is naast osteopaat sportosteopaat en heeft het eerste jaar kinderosteopathie achter de rug. Zo hebben we in de praktijk een zeer uitgebreide waaier aan patiënten die er behandeld worden waarbij iedere patiënt een aangepaste, individuele behandeling krijgt.

Binnen onze praktijk streven we naar kwalitatief hoogstaande osteopathie. Zo kunnen onze Belgische en Nederlandse patiënten genieten van een terugbetaling, scholen we ons constant bij en hechten we veel belang aan een multidisciplinaire samenwerking.

Bezoek onze website voor meer info over de praktijk.
Dorpsstraat 44
8340 Damme
breng me hierheen