LASER MEDISCHE PRAKTIJK
EINDHOVEN • Lasertherapie voor artrose, artritis, slijmbeursontsteking, tennisarm, reuma, stoppen met roken, hielspoor, acne, stress, etc.

Lasertherapie voor stoppen met roken, gewrichts-, spier- en peesaandoeningen, luchtwegen ontstekingen, huidaandoeningen, afslanken, urinewegontstekingen en andere acute en chronische ziekten is een van de nieuwste en meest geperfectioneerde methoden in de huidige geneeskunde; effectief, pijnloos, geen bloedcontact, geen bijwerkingen - dat is wat lasertherapie en laserreflextherapie onderscheidt van andere geneeswijzen.

Soft-lasertherapie een ontstekingsremmende, oedeemverminderende, sterk analgetische (pijnstillende) en spasmolytische (verslappende) werking heeft op het lichaam en de immuunprocessen in het lichaam stimuleert. De sterke ontstekingsremming is een belangrijkste en meest gebruikelijke effect van lasertherapie.

Ontstekingen en pijnbestrijding

Een aantal jaar geleden is, als resultaat van veel onderzoek, duidelijk geworden dat laag-energetische soft-lasertherapie een ontstekingsremmende, analgetische (pijnstillende), spasmolytische, oedeemverminderende, regeneratieve en herstellende werking heeft op het lichaam en de immuunprocessen in het lichaam stimuleert. De sterke ontstekingsremmende en regeneratieve werking is de belangrijkste en meest gebruikelijke effecten van lasertherapie.
Mirabelweg 38
5632 PC Eindhoven, Nederland
breng me hierheen